google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home
  • Conny Gruijters

Behangtrends in 2023.


Welke behangtrends zijn in 2023 te zien?


foto; Instabilelab Pino Real

Na jaren van rust, sereniteit, back to basic, mogen we uitpakken. Muurbekleding, behang mag je het oneerbiedig niet noemen. Grote gebaren, diepe kleuren.

Muurbekleding met structuur, in stof, akoestisch, aaibaar en verassend. Zo kan je de nieuwe trend wel kenmerken.

COTTAGECORE WALLPAPER

foto: Esta behang

Cottage core, het oude brocante. Brocante werd vroeger met vergrijsde tinten gemixt, De verweerde grenen meubelen met afgebladerde verf in verschillende wit tinten. Kant, antieke unieke vondsten van de rommelmarkt maakte de stijl compleet. Het cottage core van tegenwoordig grijpt terug naar deze stijlperiode. De grenen meubelen worden echter voorzien van groen, blauw of roze verf. Het behang is minder liefelijk en uitgesprokener.

Floral/bloemen behang.

Oude meesters, de betovering van de natuur in XXL formaat.

Kleurrijk aanwezig en instant statement. Met de Floral behangtrend kun je diverse interieurstijlen mee opfleuren. Boutique stijl, Hotel chique, Industriële stijlen gemixt. Past prachtig bij velours stof of microleder.


Een mural/muurschildering, is behang met design.

Deze Mural behang is op maat verkrijgbaar. Toepasbaar op de jou gewenste maat. Natuurlijk binnen de mogelijkheden van het patroon. Je kunt zelfs kiezen welk gedeelte je wilt gebruiken.

Mural wandbekleding lijkt vaak op een muurschildering. Daisy James is bijvoorbeeld een behangmerk die bijzondere patronen of tafrelen laat zien. De panelen zijn prachtig te mixen met raw interieur waarin veel staal en beton gebruikt wordt.

Geometrisch en grafisch behang.

De heldere lijnen en kleuren van geometrische patronen zorgen voor een dynamische en energieke sfeer in elke kamer. Grote of kleine vormen, kleurrijk of neutraal. Eclectisch, Japandi of een clean interieur met design of vintage meubelen. De verschillende woonstijlen en ruimtes krijgen een extra dimensie door de geometrische vormen.

De merken die gebruikt in deze blog zijn:

Instabilelab. Arte, Elle, Daisy James, Photowall.


Bij de bouwmarkten zoals Karwei en de Praxis zijn voor een ander budget goede alternatieven te vinden.

Durf groot te denken. Je wordt echt heel blij van een bijzonder interieur. De voorbeelden zijn als inspiratie bedoelt. Er zijn zoveel mogelijkheden die niet benoemd zijn maar zeker niet ondergeschikt zijn, kijk wat bij jou past. Ga wel iets voorbij je comfortzone. Niet te braaf. Het loont echt als je ervoor gaat.75 weergaven

Comments


Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page