google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home
  • Conny Gruijters

Do you know that the magic begins when you leave your comfort zone ? (Anonymous)


Kabinet Wisconsin merk Eleonora

WOONSTIJLEN TOEPASSEN IN EEN JAREN 30 WONING.

Deze quote las ik laatst, waar dat weet ik niet meer. Hij blijft bij je hangen. Gelukkig hebben wij de zoekmachine genaamd google.

Ik heb het opgezocht, echter er kwam geen naam tevoorschijn.

Je kunt de tekst op het inrichten van je woning toepassen. In elk woonblad of tv programma is tegenwoordig een jaren 30 huis het onderwerp van het gesprek. Het tv programma "Kijken zonder kopen" heeft aspirant deelnemers die graag een huis betrekken waarin de authentieke details van deze jaren 30 woningen bewaard kunnen blijven.

Aangevuld met industriële details, of je nu de woonstijlen, modern, retro, landelijk, basic of scandinavische invloeden hiermee combineert. The magic begins when you leave your comfort zone.

#leave your comfortzone
 foto : Sofa Sorensin, Danovel Furniture

Vroeger kocht je alles van hetzelfde materiaal, vorm en vaak kleur. Tegenwoordig hoeft dat gelukkig niet meer.

Mixen met verschillende materialen zoals glas en marmer. Het gebruik van harde kleuren met pastel tinten. Velvet stoffen met open leder.

Een klassieke muur met een een moderne bank. Retro meubelen met design accessoires. Oude wandtegels, onbewerkte vloeren. Combineer en durf ook in een basic interieur kleur te gebruiken.

Ik bedenk altijd een thema voor een ruimte. Het te gebruiken behang, poster of schilderij is dan leidend voor de te gebruiken kleuren. Uiteraard rekening gehouden met de toekomstige bewoners. Een interieurontwerp hoort wel verrassend te zijn.

Wees niet bang om te experimenteren.Hierdoor ontstaat er spanning in je interieur. Tevens maak je van je huis een persoonlijke handtekening.


The magic begins when you leave your comfort zone. Als je deze tekst op je leven zou leggen, geeft het jou dan ook stof tot nadenken?


foto's: Eleonora, Bodilson en Leolux


48 weergaven

Comentários


Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page