google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home
  • Conny Gruijters

Hülsta meubelen.


Nieuwe kleur Hülsta
Hülsta meubelen Now 14 zijdegrijs hoogglans met noten

Afgelopen weekend mocht ik op training bij Hülsta in de plaats Stadlohn in Duitsland.

In de mooie showroom staan alle programma's van Hülsta.

De bedoeling van deze training is , dat ik om leer gaan met het computerprogramma Furn Plan. In dit programma staan alle modellen en kan ik samen met de toekomstige klant een mooie wandoplossing bedenken.

Vroeger was dit bedrijf een van de eerste die van wand tot wand meubelen vervaardigde.

Zij hebben verschillende patenten op deze ontwikkeling gekregen. Tevens gaat alles milieu bewust en zijn alle producten van A Categorie keurmerk voorzien. Tegenwoordig zie je natuurlijk meer aanbieders van wandmeubelen. Hülsta is niet bekend om zijn lage prijs maar om zijn goede kwaliteit. Ook de vele mogelijkheden zijn uniek. Zij hebben op hoogglans het Evergloss uitgevonden. Deze techniek om hoogglans aan te brengen en met uv te drogen maakt dat het hoogglans minder krasgevoelig is.

Het hout fineer wat wordt gebruikt is hoogwaardig en wordt meerdere malen afgelakt en met de hand geschuurd. Zij gebruiken tevens keramiek, fenix en glas en matlak kleuren.


Now to go
Now to go is het instap programma van Hülsta

Op de foto met de fauteuil, zie je het instapprogramma Now to go. Dit is een beperkt programma wat knock down geleverd wordt. Je kan er qua kleur en opstelling beperkt mee combineren.

Neo Hülsta
Neo programma met Rolf Benz fauteuils

Het Neo programma is een soort Lego bouwstenen in combinatie met staander planken hierdoor kan je met jou fantasie een persoonlijke wandoplossing maken. Waarbij je de tv plek ook kan integreren .Vindt je Neo boven je budget dan kan je de stijl benaderen met Now Vision.Hülsta kids
Now Minimo


Zelf aan de kinderkamer wordt gedacht. Now Minimo!


Hülsta Mega en eettafel
Mega programma met Tafel 90 en Stoel D27

Natuurlijk zijn er veel meer programma's , eettafels en eetkamerstoelen.

Kijk eens op de site https://hulsta.com/nl/
67 weergaven

Comments


Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page