google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home

I gotte buy me a ticket to the tropics!


Mooi wit strand, helder blauw water en lucht

In de nabije toekomst vliegen we weer overal naar toe. Misschien gaan we bewuster minder op reis rekening houdend met het milieu. Dit zomerseizoen blijft het bij dromen over wuivende palmen in een zachte zomerbries. Bij de groothandel in meubels accessoires gaan de tropische items als zoete broodjes over de toonbank. Het lijkt wel of wij massaal van ons huis een tropische oase maken. Wellicht speelt de wens om thuis de natuur naar binnen te halen mee, door de onrust in de wereld.


Bovenstaande foto staat op een poster van de etnische accessoires firma be-unique.

Elk aangekocht item heeft een verhaal en is door mensenhanden gemaakt. De tekst en foto vond ik zo allesomvattend wat betreft de huidige racisme discussie. Elk mens is uniek en dat maakt hem tot wat hij is. Zijn eigen kijk op de wereld, zijn vertaling in perceptie, zijn handelen alles is uniek. Ongeacht je achtergrond, geloofsovertuiging of huidskleur, met andere meningen en jouw kijk op de wereld. Respectvol omgaan met andermans eigendom en meningen. Samen in een dialoog om oplossingen te zoeken die beide overtuigingen respecteren.


Terug naar het interieur voor deze zomer. Wij gaan voor bananenblad, rotan, bamboe en wicker. Natuurtinten gecombineerd met zomers wit. Geïnspireerd door Ibiza, Afrika en de Bahama's.


Must Living fauteuil San Remo

Mooie unieke stukken zoals hoofdtooien en etnische beelden maken de beleving helemaal af.


Je thuiswerkplek gaat natuurlijk ook in dezelfde stijl mee. Thuiswerken is een blijvertje en als je vakantie in ons eigen landje met de voorspelbare hoge temperaturen over is, waan je je nog steeds een beetje in de tropics.
Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page