google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home
  • Conny Gruijters

Keukenprins?


Conny Gruijters www.therealstyleguide.com
Een keuken is tegenwoordig het middelpunt van het huis

Ik hou van koken. Ik hou van lekker eten. Ik hou van gezellig bij elkaar zitten in de keuken. Ik wil lekker veel opbergruimte en genoeg apparaten om voor veel mensen te koken. Een grote ijskast, een wijnkoeler, een Quooker, een kookeiland, natuurlijk een vaatwasser.

Maar de uitstraling van de keuken moet ook aansluiten bij mijn interieur. Het liefst lees ik in de keuken, kijk ik televisie in de keuken, terwijl ik Nespresso koffie drink uit instagram waardige kopjes.

O ja mijn vriezer is ook zelfreinigend en mijn stoomoven komt op ooghoogte.

Wat zou u voor een keuken adviseren? Ben ik nog iets vergeten? Geeft u als keukenverkoper aub verlichting in de ongrijpbare wereld van de keukens.


Conny Gruijters
bron Pinterest VT Wonen Louis Lemaire | styling: Femke Pastijn

Deze bovenstaande foto van de eenvoudige keuken is wat gedateerd, toch verbindt het houten eiland de keuken en kamer met elkaar.

De huidige apparatuur is door de populariteit van de kookboeken en kookprogramma's en voortschrijdende techniek steeds geavanceerder geworden. De toepassing van wand tot wand oplossingen zorgen voor veel opbergruimte, deze trend is al langer gewild in keukenland.


Conny Gruijters
bron Pinterest the stylebox.nl

Het repeterend gebruik van hout in het keukeneiland van de foto hierboven en de wandkasten in combinatie met de witte kubistische vormgeving geven de keuken iets futuristisch.

De ergonomie van de keuken is redelijk bewaard gebleven. De meeste handelingen bevinden zich in een driehoek; koken, spoelbak, koelkast.

De overgang naar wonen is geaccentueerd door de vloerbedekking in het woongedeelte, dit is een nieuwe trend genaamd "Zoning".

Het is niet perse noodzakelijk om een scheiding te maken, 1 ruimte die ingericht is met verschillende functies uitgevoerd in een gelijkwaardige afwerking of materiaal gebruik, hebben een verbindend effect.


Conny Gruijters
zwarte kraan en spoelbak in een zwart eiland

Kies je het kookeiland in 1 kleur, samen met de spoelbak en kraan. Het blad is of heel dik of flinterdun. Keukens in 1 kleur zijn makkelijk te combineren met trendy kleuren of je houdt het op een minimalistische look. Deze uitstraling is rustgevend en werkt ook weer ruimtegevend en versterkt het loftgevoel.


next 125 keukens bron:Pinterest

De nieuwste trend zijn de keukentafels, lekker ruimtelijk, speels en vernieuwend. In de tafelbladen verwerkt men de apparatuur, de onderkast is zo klein mogelijk. Om de tafel vormgeving niet te verstoren is er een ruimte tussen de onderkast en onderzijde van het tafelblad.


next 125 keukens bron: Pinterest

Als je de woonkamer en keuken ruimte samen laat werken ontstaat een mooie gezellige ruimte waar werken, samen eten, samen ontspannen in elkaar overgaan.


In de nieuwe keukens die onderdeel zijn van de woon en werkruimte is het geen straf om te koken. De geavanceerde apparatuur zorgen voor snellere kooktijden. De gesprekken met de gezinsleden tikken de tijd voorbij tijdens het voorbereiden van de maaltijden. Het samen nuttigen van de bereide gerechten gaan in een vloeiende beweging over in het samen opruimen van de lege borden. En als afsluiting hang je gezellig samen aan het keukeneiland of de keukentafel.Comentários


Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page