google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home
  • Conny Gruijters

Aangenaam kennis te maken

Welkom!

Ik luister naar de naam Conny en ga al jaren door als echtgenote van Otto Gruijters, moeder van 2 volwassen zonen en oma van 3 kleinzonen

Mijn werkzame leven begon in het confectiecentrum in Amsterdam, tegenwoordig heet dat het World Fashion Center.

In de mode was de snelheid van confectie wisseling nog niet aanwezig. 2x per jaar een nieuwe collectie. 1x in de zomer en 1x in de herfst/winter.

Alles was overzichtelijk, de trends waren duidelijk herkenbaar. Ook was de snelheid van het komen en gaan van hypes niet zo snel als nu.

Van de mode naar huisinrichting is eigenlijk niet een hele grote stap. Een 3 jarige cursus en aansluitend een staatsexamen maakte mij op papier een Register Interieurontwerper.. En na het volgen van diverse aanvullende workshops en seminars de titel "Master of interior Design".

Door bij diverse meubelbedrijven de inkoop en verkoop gedaan te hebben, bleek ik een goed gevoel voor Trends en de vertaling hiervan voor consumenten te hebben ontwikkeld.

Ook schreef ik een column voor het Haarlems Weekblad, die een oplage heeft in heel Kennemerland.

Hierin schreef ik over de trends en de nieuwe stromingen op de meubelbeurzen. Productontwikkeling en bouwmaterialen kwamen ook zo nu en dan als onderwerp voorbij.

Advies voor het inrichten van nieuwe en bestaande woningen , daar kan ik de hele dag mee bezig zijn. Tegenwoordig ben ik werkzaam als Creative Director bij de Ruijtermeubel.

Graag neem ik je mee op mijn blog, waar ik mijn passie voor wonen wil delen met jou.

Comments


Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page