google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home
  • Conny Gruijters

Welke interieur en andere trends in 2020.


Coony Gruijters
Trends, is de woonwereld hier gevoelig voor?

Voorspellingen, wie is hier niet gevoelig voor? Ik lees steevast mijn horoscoop voor het nieuwe jaar. Zelfs de Chinese versie. Op zoek naar bevestiging van het voor mij te volgen pad, en vindt ik inspiratie voor nieuwe kansen. Deze wil ik natuurlijk niet mislopen.

Via Fashion United blijf ik op de hoogte van de trends voor 2020 in de heren en de damesmode. Welke kleuren die voorspeld worden passen bij mij? Kanariegeel kan dan wel een trendkleur zijn, maar ik wil er niet uitzien als een paradijsvogel. Tevens schijnt geel ook symbool te staan voor genderneutraal. Weer een trend!

Cosmopolitan heeft als haartrend voor 2020 onder andere rommelige knotjes voorspeld.

Staat wel lekker arty farty als ik de winkel aan het stijlen ben.


Welke reis moet ik boeken om op insta mooie plaatjes te plaatsen om erbij te horen. Volgens de Nouveau zijn ecoreizen het antwoord op Greta T. Om het milieu te sparen moeten wij per trein naar de Eifel.Pantone "het Amerikaanse kleureninstituut", benoemd "Classic Blue" tot kleur van 2020.


Ga ik dat echt toepassen op mijn muren of is het misschien handiger om de kleur in een accessoire terug te laten komen?


Conny Gruijters the realstyleguide
Nuances van blauw als accessoire.Conny Gruijters
Flexa kleur van het jaar 2020. Tranquil Dawn.

Flexa verf, benoemd dit jaar. Tranquil Dawn als verfkleur voor het jaar 2020. Deze kleur kan je zonder angst verven op je muur, achter een grijze hoekbank die de basis vormt in je huidige interieur.

Wat de toekomstige trends in je interieur zullen worden, ga ik de komende weken ontdekken op de meubelbeurzen die eraan komen. Natuurlijk weet ik wel wat de stromingen zijn. Scandinavisch. Industrieel. Soft modern. Nieuw landelijk. Natural basic. Global. Eclectisch. Bohemian. Hotel chique. Minimalistisch. Classic revival. Wabi Sabi. Retro. Design. Urban jungle. Luxurious.


Een aantal van deze stijlen zie je op dit moment in onze winkel terug. Maar om te blijven inspireren en voor de toepassing van de andere stijlen ga ik op meubeljacht. De accessoires die hierbij horen met de juiste kleuren en de nieuwste verlichting komen de aankomende weken regelmatig terug op dit blog.

Ik heb er zin in. Proost op het nieuwe jaar en de nieuwe uitdagingen en natuurlijk de niet te missen kansen!


Conny Gruijters
De Trend "Januari 0.0 geen alcohol!"
48 weergaven

Comments


Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page