google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home
  • Conny Gruijters

Bedroom eyes?


Geheimen van de slaapkamer.

Het inrichten van een slaapkamer is best lastig. Vaak stuit je op ongebruikelijke maten van de ruimte. Vooral het ruimtegebrek van de in te richten slaapkamer speelt vaak een rol.

Met het toepassen van een aantal trucjes lijkt je slaapkamer al snel wat groter.


Tip 1: laat zowel je vitrage als je overgordijnen in 1 kleur van wand tot wand lopen. Om de hoogte te benadrukken kies je voor raambekleding van plafondhoogte tot de vloer. De rails van de gordijnen laat je een stukje doorlopen op de wanden die haaks op de raamkant staan.

Tip 2: in plaats van een losstaande gaderobekast maak je een kastenwand van muur tot muur en van vloer tot plafond.

Tip 3: probeer ook bij kleine ruimtes het bed in het midden van de ruimte te plaatsen.


Licht beddengoed, muren en houtwerk in een kleur of een kleurnuance geschilderd straalt de rust uit die je in de slaapkamer wilt ervaren.Als je wat meer ruimte tot je beschikking hebt zijn donkere muren in je slaapkamer voor een industrieel of luxe uitstraling een populaire trend. Zelf houd ik van heerlijk wit linnengoed. Percal katoen met een hoge TC (thread count) voor een zacht gevoel. De televisie is in de slaapkamer ook niet meer weg te denken. Nog even een aflevering van een Netflix serie kijken in je bed. De wandverlichting die diffuus op de muur naast het bed een lichtbundel schijnt. Kies als extra lichtbron ipv een plafonniére een leuke lamp boven je bed.Voor het lezen van een goed boek in bed vergeet je natuurlijk het leeslampje niet. Deze kan je verstellen zodat de lichtbundel je slapende partner niet stoort.


Geurstokjes of een heerlijk ruikende bed-mist van een goede kwaliteit, geven een niet synthetische subtiele geur aan je slaapkamer. Je slaapkamer goed ventileren is gezonder en verhoogt je nachtrust.


Voor andere bezigheden in de slaapkamer laat ik alles aan je eigen fantasie over.

Weltrusten :)

コメント


Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page