google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home
  • Conny Gruijters

Warme Interieur kleuren 2023


Welke kleuren worden in 2023 veel gezien?

Interieur het blijft ons bezig houden. Onze woningen als rustpunt, waar we onze familie en vrienden ontvangen. Wij zijn op zoek naar bijzondere wow momenten, zonder oog voor comfort te verliezen.

Welke kleuren zijn in opkomst en waar ga je voor kiezen.

Het kleurenpallet is groot. Elk zichzelf serieus nemende verfmerk heeft wel een kleur van het jaar. Jotun verffabrikant heeft onderstaande matte verfkleuren ondergebracht bij het label Lady.

De woonmerken die in een niche markt zitten zullen extreme kleurcombinaties kiezen. Interieurmerken die vooral op duurzaamheid inspelen zullen wat minder gewaagde muted kleuren gebruiken.

Voor allebei is iets te zeggen. Het belangrijkste is natuurlijk je persoonlijke interieursmaak. Je kiest de kleuren die gerelateerd zijn aan je woonstijl.

Rode kleuren in het interieur 2023.

foto: Jotun: Lady kleur 2951 sophisticated red

Van rode kleurtinten krijg je een frisse energie in je woning. De warme en kleurrijke tint werkt geweldig als ze gecombineerd worden met meer ingetogen tinten. Van rood tinten is bekend dat zij effect hebben op onze creative kant en het maakt ons alert. de kleur DEMPET SAVANNE 10430 is hier gebruikt als contrast combinatie.


Ressource verf bij de Ruijtermeubel.

Tijdens de verbouwing van de nieuwe afdeling design bij De Ruijtermeubel, kwam ik in aanraking met het Franse merk Ressource. De kleurlijnen worden samengesteld door diverse ontwerpers.

De verschillende kleurfamilies van dit merk zijn werkelijk heel divers. Er zijn bijzondere afwerkingen mogelijk: zo kan je kiezen voor kalkverf, bijzondere verfafwerking technieken en behang. Bij de Ruijtermeubel op de afdeling van de interieurmerken Eyye, Label en IJcoon, is gebruik gemaakt van vier kleuren mat poudre en 1 kleur op de wandkast in de afwerking Laque Matt C10. Een uitzonderlijke diepe matte muurverf. De verf is ecologische vriendelijk en heeft alle positive eigenschappen van verf op oliebasis.

Mat Poudre kleuren verwerkt op de design afdeling bij De Ruijtermeubel 517 Lin,481 taupe, 476 Bis, 34 Chris Chaud

Ressource is een merk om eens te ontdekken. Bovenstaande foto's bewijzen dat de kleuren en afwerkingen eindeloos zijn.

Blauw groenen tinten in het interieur 2023.

foto: Lady 5490 kleur Serene Blue

Deze kleur blauw staat voor rust, evenwicht en combineert prachtig met ingetogen kleuren.

De code van de gecombineerde verfkleur is Jotun Lady 11173 Humble Yellow. De naam geeft zijn nederigheid aan. Hij is ondergeschikt aan de gecombineerde kleur.


foto: Jotun LADY 11173 Humble Yellow

De warme kleuren geven ons een gevoel van geborgenheid. Een visgraat vloer in eiken tinten verdiepen de kleuren. Neutrale stoffen meubelen combineren zich uitstekend met de warme kleuren van 2023 voor de wanden. Eclectische interieurs met spannende kleurencombinaties zijn niet alleen verrassend om te zien, ze geven onze huizen meer authenticiteit.

725 weergaven

Comments


Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page