google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home
  • Conny Gruijters

Een koud Kunstje?


#Jack Burger
Coconut Shell Jack Burger gloss fotografie

Kunst wat is dat eigenlijk?

Het is best moeilijk om uit te leggen wat kunst nou eigenlijk precies is. Het is een veelomvattend begrip. Kunst maakt deel uit van onze cultuur. Bij cultuur horen zaken als taal, kennis, tradities, ambachten, Kunst, wetenschap, godsdienst, filosofie, architectuur, geschiedenis. Deze onderdelen verschillen onderling bij de diverse culturen op de wereld. De mens werkt met fantasie en is creatief bezig.

Er zijn verschillende soorten kunst, hieronder valt ook beeldende kunst. Beeldende kunst bekijk je met je ogen. Dus schilderkunst, tekenkunst, fotografie en beeldhouwkunst vallen hieronder. De kunstenaars die objecten maken laten zien wat hun belevingswereld is. Of dat nu de wereldproblematiek, fantasie of de uitbeelding van gevoelens of gedachten en ideeën zijn, zij leveren interessante plaatjes, beeldjes of iets anders op.


Op dit moment is het gebruik van kunst in het interieur een hot item.

Oude meesters op hout panelen of behang, worden in de Industriële woontrend gebruikt voor hun kleur en sfeer uitstraling. Onderstaande foto is een echt kunstwerk van fotograaf Rob van Bruggen. Hedendaags maar zeer geschikt in de Industriële woontrend.#Rob van Bruggen
Rob van Bruggen Kunstfotografie op plexiglas

Ook zoals eerder op dit blog vermeld de grote XL schilderijen van Cobra art op plexiglas bij de Eric Kuster woontrend zijn herkenbaar.

Onderstaande foto is echte kunst fotografie van Jack Burger, deze past zeer goed in de Eric Kuster woontrend.

#Jack Burger
Final Curtain Jack Burger fotografie

Heeft u weleens gedacht aan echte kunst op de wand? De perceptie dat dit onbetaalbaar is houdt vaak tegen om dit te proberen. Echte kunst kan ook in je bezit komen bij de Kunst uitleen. Het Kunst centrum in Haarlem heeft eigentijdse kunst die je kan lenen. Voor een starttarief van € 9,- per maand heb je al een echt kunstwerk aan je wand. 40% van het maandbedrag spaar je in een depot, welke je kan verzilveren wanneer je een foto of schilderij wilt kopen. Door de kleine oplage van deze kunststukken heb je je interieur niet alleen persoonlijk gemaakt maar doe je ook een investering in onze cultuur.

https://www.kunstcentrum-haarlem.nl/ voor meer informatie.
134 weergaven

Comments


Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page