google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home
  • Conny Gruijters

Eye Candy, voor je interieur!


Woonaccessoires zijn de smaakmakers in je interieur. Als je het toepassen van deze accessoires goed beheerst kan je verschillende stijl mogelijkheden aan je interieur geven.


Moome bank Lex. Een mooie basic bank.

Bij een basic interieur zijn je bank en gekozen vloer het uitgangspunt. De vorm en kleur van je basic bank maakt het mogelijk om je interieur verschillend af te stijlen. Een goede investering is het aankopen van een paar mooie basisstukken. Mooie vormgegeven vazen en items van bijzonder materiaal vormen een duurzame aankoop.

URBAN NATURE CULTURE

Sierkussens zijn een instant sfeermaker in je interieur. De ondertonen van de gebruikte kleuren van deze woonaccessoires zijn belangrijk, zij werken samen, ook al kies je voor verschillende patronen. Met de verschillende sierkussens verander je al gauw het seizoen in je woning.

Als je af en toe een mooi sierkussen aankoopt die dezelfde kleurtonen heeft als degene die al in je bezit zijn, kan je na verloop van tijd elke keer een andere setting maken.


URBAN NATURE CULTURE

Mooie aardewerken vazen met bijzondere vormen veranderen al met een bos voorjaar of zomer bloemen. In de winter zijn een paar takken voldoende.


URBAN NATURE CULTURE

Door je basis interieur te veranderen van stijl of kleur door middel van het gebruik maken van accessoires, kan je genieten van jouw mooie aankopen. Wil je langer genieten van een bepaald kleurgebruik of woonstijl, dan zou je kunnen overwegen om een wand te schilderen. Plaats op je muur de mooie wanddoeken van Urban cotton. Op deze manier heb je a; kleur in huis door je gekleurde muur en b; kan je ook makkelijk wisselen van sfeer.


Urban cotton verwisselbare wand doek
35 weergaven

Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page