google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home
  • Conny Gruijters

Is het een cruffin? Nee het is een Moome!


Foto: Cruffin van Jim Stavenuiter Culinair

Dit blog is onderdeel van de reeds bekende serie. Meubelmerken en recepten.

Het waarom lees je hier

Heb je de intro gelezen? Zoniet dan zou ik dat nog wel even doen.

Anders denk je na het verder lezen van onderstaande tekst, waar gaat het over?

foto: Moome Vic sofa

Je bent weer terug, dan gaan we verder met het verhaal. Deze keer over Moome en Jim Stavenuiter Culinair. De vertegenwoordiger van het Belgische design merk Moome begint zijn verhaal over Moome als volgt:

Je kunt Moome niet vergelijken met een land.

Het is geen muffin, het is geen croissant, het is een cruffin!

Oftewel, het beste uit 2 werelden.

Want stiekem vindt onze doelgroep de cruffin veel lekkerder dan de muffin en de croissant.

De oorsprong van de cruffin ligt in Australië, de basis in Europa, groot gemaakt in Amerika. Cruffins zijn zó lekker dat ze inmiddels hun weg over de hele wereld hebben gevonden. Net zoals Moome intussen.


foto: Moome sofa combinatie modulair Camu


Door croissantdeeg te laten rijzen en bakken in een muffinvorm krijgt het zijn gezellige ‘champignon vorm’. Daarna komt het belangrijkste: de cruffin wordt gevuld met crème, jam, chocolade etc. en vervolgens gegarneerd. Ook kun je de vulling eventueel meebakken. Omdat het water je nu vast in de mond loopt, geef ik je mijn geweldige recept voor cruffins.


ingrediënten

1½ zakje gedroogde gist

50 g suiker

300 g patentbloem

200 g zachte boter

2 tl kaneelpoeder

50 g walnoten heel fijn gehakt

50 g abrikozen in mini-blokjes gesneden

poedersuiker om te bestrooien

zure room voor erbij

ook nodig: muffinvorm 8 holtes, ingevet met boter,


Voor dit best wel lastig stukje patisserie, heb je een meesterbakker nodig. De cruffin moet namelijk net zo lekker smaken zoals Moome lekker comfortabel is qua zitcomfort en de uitstraling van Design heeft.


Foto: Moome sofa Lex

Vandaar dat Jim Stavenuiter Culinair de aangewezen persoon is om aan Moome te koppelen.

Op de site van de zelfstandige werkende alleskunner lees je niet veel terug over de opgedane ervaring van deze chef patissier. Zijn foto impressie zegt eigenlijk alles. Alles is mogelijk van een heerlijk ontbijt, lunch of iets lekkers bij de koffie voor thuis, tot het cateren van een geheel verzorgd diner.Op de site https://www.jimstavenuiter-culinair.com/ kom je in contact met Jim om je wensen te bespreken.De Moome collectie kan je ervaren bij de Ruijtermeubel. Wat een extra toegevoegde waarde geeft aan je weloverwogen keuze, is een interieuradvies, te boeken bij een van de interieurspecialisten. De modulaire sofa elementen kunnen op die manier perfect in je woonruimte passen. Met het overige advies voor je woonruimte maak je een smaakvol geheel. Net zoals alle gemaakte culinaire gerechten van Jim Stavenuiter.

A​V


V

Ook voor catering op uw bedrijf bent u aan het juiste adres. Alles van een ontbijt, lunch, iets lekkers voor bij de koffie tot luxe

Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page