google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home
  • Conny Gruijters

La vita e bella! Calia Italia.


foto van een nieuwe collectie de Ruijtermeubel
foto: Calia Italia bank Romeo

Dit blog is een onderdeel van een serie. Tijdens de corona crisis deelden sommige merken recepten op sociale media. Natuurlijk om de volgers te inspireren en te behouden. Heel Nederland was aan het koken en bakken. Op deze manier is het zaadje geplant voor onderstaande samenwerking. De grote meubelbeurzen werden gecanceld en hierdoor missen inkopers en verkopers hun inspiratiebronnen en netwerken. De gerechten die vaak genuttigd kunnen worden op de beursstands lenen zich vaak voor het netwerken en uitwisselen van informatie over de meubelbranche. In deze serie geven verschillende vertegenwoordigers in Nederland een kijkje in de keuken van hun meubelmerk. Letterlijk in de keuken, want zij linken hun merk aan een gerecht. Dit gerecht heeft door het gebruik van de ingrediënten. de manier van maken of de herkomst van de recepten geleid tot een samenwerking met verschillende chefs werkzaam in de horeca. De horeca in de omgeving van Haarlem, die door de lockdown best een steuntje in de rug kan gebruiken waren unaniem enthousiast en deelde de foto's van de gerechten en geven door middel van een foto van hun interieur weer een link naar het interieur.


Calia Italia herkomst Matera bij de Ruijtermeubel
foto Unsplash Richard Stad Matera Italië

nieuwe collectie de Ruijtermeubel
foto: Calia Italia, fauteuil Sandy

Het recept van Calia Italia kan men associëren met zalm op cederhout. Dit luxe stukje vis is op meerdere plekken in de wereld te verkrijgen en smaakt het best als je er voldoende tijd en aandacht aan besteed. Zalm smaakt namelijk het lekkerst als deze gebakken wordt op cederhout. Het cederhout heeft voor de bereiding anderhalf uur liggen weken. Wanneer het gerecht geserveerd wordt zie je het hout niet meer terug. Toch is het cruciaal voor de basis en de ultieme smaak.

Calia Italia werkt met zorg en aandacht voor detail met vakmanschap sinds 1965 vanuit de stad Matera in Italië. Op dit moment wordt Calia Italia in 80 landen verkocht. De kernwaarde van het bedrijf zijn: solidariteit, integriteit, en respect voor families. Deze kernwaarde koesteren zij en zorgt ervoor dat de klanten zich comfortabel en ontspannen op alle meubelontwerpen die het belangrijkste element hout als basis hebben.

Met het gerecht kan je je ogen sluiten en wegdromen met de smaak en comfort van Calia Italië.


Calia Italia collectie bij de Ruijtermeubel
foto Calia Italia Modulaire bank Fox Trot

Onderstaande foto is een gerecht van zalmtournedos. Dit gerecht staat op de menukaart bij "de IJmond" visrestaurant. Net als in de stad Matera is het uitzicht van het restaurant schitterend.

Op hun site kan je inspiratie opdoen en je tafel reserveren. Als er cruiseschepen aanmeren in Amsterdam en IJmuiden lees je wanneer deze te bewonderen zijn vanaf het terras of restaurant.

IJmond restaurant en de Ruijtermeubel
foto: IJmond Restaurant, gerecht zalm tournedos


foto: IJmond restaurant interieur

Comments


Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page