google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home
  • Conny Gruijters

Zit er een leolux leeuw in iedereen?


Conny Gruijters www.therealstyleguide.com
Leolux leeuw of leeuwin?

Leolux heeft in zijn reclame uitingen een schaduw van een leeuw. Heb je hem al gezien?

Wat maakt Leolux als merk zo herkenbaar en hoe verantwoord je de prijsopbouw van Leolux.

Ten eerste zijn er Leolux fans, zij kopen wanneer de bank of fauteuil na heel veel jaren aan vervanging toe is altijd weer een Leolux. Zij zijn redelijk merk vast. Dit komt natuurlijk ook doordat je jarenlang plezier hebt gehad van je gebruiksvoorwerp. Het is natuurlijk prettig om een product te vervangen waarvan je weet dat je een duurzame investering doet.


Conny Gruijters www.therealstyleguide.com
Tango een design klassieker van : Jan Armgardt, 1984 voor Leolux

Leolux werkt met bekende ontwerpers en heeft al diverse design klassiekers voortgebracht. Zoals de foto hierboven, model "Tango". Wat dacht je van de prachtige fauteuil "Caruzzo" zoals hieronder te zien is.


Conny Gruijters www.therealstyleguide.com
Design: Frans Schrofer, 2015 voor Leolux

Leolux maakt gebruik van Stieren huiden van maar liefst 5,5m² tot 6,5m². Deze grote huiden zijn zeldzaam en daardoor kostbaarder. Door de grote huiden is het mogelijk om te stofferen met minder naadvorming. Omdat de stieren geen kalveren gedragen hebben is de huid niet opgerekt geweest. Daardoor is de structuur van de huid mooier.De huiden zijn een restproduct van de vleesconsumptie, zoals al het leer wat gebruikt wordt in de meubelindustrie. De rundveehouderijen waar het leer vandaan komt, staan in landen als Zuid Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en Italië.

Er wordt op een verantwoorde wijze geproduceerd, dit resulteert in waterzuiveringsinstallatie, goede opleiding van medewerkers, met oog voor onze planeet.

Het gebruik van zouten, om de huiden vers te houden worden zoveel mogelijk vermeden.

Van slachthuis tot Looierij dient door middel van koeling, binnen 24 tot 48 uur plaats te vinden.

De nieuwe collectie van Leolux is herkenbaar en toch vernieuwend. De ronde vormen, de mogelijkheden om stof en leer te combineren maken het mogelijk om je eigen design klassieker te personificeren. Laat de leeuw of leeuwin in jezelf los en bekijk welk model jouw prooi wordt.71 weergaven

Comentários


Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page