google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home
  • Conny Gruijters

New colors on the block.
foto: Urban nature culture

Nieuwe herfst/winter 2020/21 tinten.

Pantone 12-0830 Pancake butter.

Je denkt in de herfst en winter vaak aan donkere tinten. Natuurlijk zijn die ook in het interieur terug te vinden in de herfst/winter collecties 20/21. Nieuw zijn warme aardetinten Amberglow en Autumn Maple. Warme kleurnuances komen tot leven wanneer je deze kleuren mengt met Pancake butter en Rose tan. De kleur Antique Moss straalt op zichzelf.


Pantone 16-1511 TCX Rose Tan.

foto: architectureboard instagram

foto: https://cooee.se/

Pantone 2021 16-1350 Amberglow

Voeg je de kleur Amberglow toe, dan verdiepen de overige kleuren en geeft deze een warmte mee, hierdoor ervaar je toch het verkleuren van de bladeren in de herfst tinten.

Je basis interieur kan je voorzien van aardewerken vazen met herfsttakken. Op je grijze basis hoekbank leg je een paar mooie, in maten en structuur en kleur afwijkende sierkussens.

De kale wand voorzie je van een mooi behang. Zo tover je je interieur zonder al te veel kostbare ingrepen in een mum van tijd om in deze aardse nieuwe warme woonstijl.


foto: HK livingfoto: https://www.demooistemuren.nl/nl/tetra-87012.html

Pantone 16-0840 TCX Antique Moss .

De kleur Antique moss heeft een frisse uitstraling en kan zowel als behang of als verf aangebracht worden als accent op je muur. Het colourblocking van verf en behang is een mooie eye-catcher.

foto: Eijffinger-Savor

Pantone 17-1145 TCX Autumn Maple.

Durf je nog een stapje verder te gaan dan maak je met de kleur Autumn maple het kleurenpalet compleet. Leuk om een fauteuil in deze kleur bij je complete make-over aan te kopen. Natuurlijk niet in combinatie met bovenstaande kleur op je wanden.

De kleur Antique moss, combineer je dan als een sierkussen of een droogbloem in je mooie keramieke vaas.

foto: Calligaris

laat de herfst maar komen

Flexa kleur van het jaar 2021: Brave ground

Flexa heeft de kleur Brave ground als kleur voor het jaar 2021 uitgeroepen.

De kleur op zich is een beetje saai, maar voeg je de combinaties zoals hieronder op de foto's te zien is toe, dan gebeurd er iets moois met alle kleuren. Zij geven diepte aan de kleur Brave ground.


Pantone 15-3920 TCX Placid blue.

Een verrassende samenwerking tussen de kleuren Pancake butter en Placid blue in de collages. Mijn collega Samira Huibregtse werkzaam op de marketing afdeling. laat hieronder zien wat deze kleurencombinaties doen in verschillende interieur stijlen.


108 weergaven

Comentarios


Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page