google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home
  • Conny Gruijters

Préparer pour une aventure, Leolux.


foto: Ratatouille. Leolux is een Michelin waardig gerecht.

Dit blog is een onderdeel van een serie. Tijdens de corona crisis deelden sommige merken recepten op sociale media. Natuurlijk om de volgers te inspireren en te behouden. Heel Nederland was aan het koken en bakken. Op deze manier is het zaadje geplant voor onderstaande samenwerking. De grote meubelbeurzen werden gecanceld en hierdoor missen inkopers en verkopers hun inspiratiebronnen en netwerken. De gerechten die vaak genuttigd kunnen worden op de beursstands lenen zich vaak voor het netwerken en uitwisselen van informatie over de meubelbranche. In deze serie geven verschillende vertegenwoordigers in Nederland een kijkje in de keuken van hun meubelmerk. Letterlijk in de keuken, want zij linken hun merk aan een gerecht. Dit gerecht heeft door het gebruik van de ingrediënten. de manier van maken of de herkomst van de recepten geleid tot een samenwerking met verschillende chefs werkzaam in de horeca. De horeca in de omgeving van Haarlem, die door de lockdown best een steuntje in de rug kan gebruiken waren unaniem enthousiast en deelde de foto's van de gerechten en geven door middel van een foto van hun interieur weer een link naar het interieur.


Leolux.

Een dynamisch familiebedrijf met een lange geschiedenis en een scherpe visie op design en op de toekomst. Sinds 1934 produceert Leolux al haar meubelen in Venlo. Al meer dan 8 decennia laten de specialisten van Leolux zich uitdagen door designers en kunstenaars om innovatieve ideeën over vorm, materialen en comfort te vertalen naar heerlijke zitmeubelen. Zo zoeken zij naar het perfecte meubel om uw woonwensen te vervullen. Samen met u, want bij Leolux maakt men elk product op bestelling, met alle opties die u wenst Naarmate het merk zich verder ontwikkeld wordt het luxe karakter van de meubelen steeds herkenbaarder. Leolux is, mede door het aantrekken van bekende nationale en internationale ontwerpers, zoals Axel Enthoven en Jan Armgardt, in de jaren uitgegroeid tot een internationale speler, die een herkenbaar eigen handschrift combineert met kwaliteit en comfort.

foto: Leolux. Design center Utrecht

De derde generatie staat heden aan het stuur van Leolux. Met het investeren in duurzame materialen en productiemethoden, alsook voor de consument vooruitstrevende online tools, richten zij zich op de toekomst. Een toekomst waarin Leolux wil blijven innoveren en inspireren door het ontwikkelen van hoogwaardige designmeubelen met een lange levensduur. Dit alles blijven zij doen in het Limburgse Venlo.


Op onderstaande link kunt u meer lezen over Leolux.

foto: Leolux, bank Rego

foto: Leolux Amulet

Net als de collectie is het gerecht geïnspireerd door Italië. De hoofdingrediënten: asperges uit Limburg en gnocchi uit Italië, gecombineerd met gebakken scharrelvlees of als vegetarische versie. De toegevoegde tomaat staat voor het kleurgebruik in de collectie. Als specerijen gebruiken wij peper en parmezaanse kaas, zij staan symbool voor de pit van Leolux. Alle gebruikte ingrediënten zijn van hoge kwaliteit, omdat Leolux hoogwaardige grondstoffen en vakmanschap voorop stelt.

Natuurlijk moedigt de vertegenwoordiger van Leolux je aan om te experimenteren met het recept, zodat je het helemaal persoonlijk maakt. Gelijk aan ieder unieke meubel, vervaardigd naar de individuele wensen van de klant.


Leolux en Ratatouille.


Ratatouille dan denk je aan een computeranimatiefilm van Walt Disney, verschenen op 1 augustus 2007. Het animatie verhaal speelt zich af in een restaurant genaamd "Ratatouille" in Parijs. De aangenomen sous-chef kan niet koken en laat het koken over aan een rat genaamd Remy die altijd droomde om chefkok te worden. Bij het onderstaande restaurant "Ratatouille" gevestigd aan het Spaarne in Haarlem, is er geen gebrek aan het afleveren van Michelin ster waardige gerechten. In 2014 kregen zij hun eerste ster.

foto: Ratatouille. Links sous-chef Matteo, midden eigenaar & chef Jozua Jaring, rechts sous-chef Wesley Borstel.

Michelin noemde de nieuwe generatie koks en restaurant een voorbeeld. Net zoals Leolux waakt over de kernwaarde kwaliteit van het eindproduct. Is de kernwaarde bij Ratatouille de kwaliteit op het bord, en de sensatie van je zintuigen. Op de foto van het gerecht zijn de asperges te herkennen, de rest van de ingrediënten houden wij geheim. De titel van dit blog is "Préparer pour une aventure".

Daarom is een bezoek aan de monumentale locatie en experience menu's een avontuur.

Alle gerechten worden in perfectie bereid, zoals een meubelstuk van Leolux. De smaakpaletten en sublieme wijnkeuze uit de uitgebreide wijnkaart trekken de vergelijking naar de vele hoogwaardige bekledingsstoffen in de collectie van Leolux.


Onderstaande foto's laten het internationale interieur zien van het restaurant Ratatouille.


Onze Leolux collectie wordt aangevuld met de nieuwe modellen en karpetten. Kom op avontuur bij ons in de winkel op de Spaarneweg 24 in de Cruquius. Voor het gerecht of de a la carte gerechten maak je via de website https://www.ratatouillefoodandwine.nl/ een afspraak om je bezoek te plannen aan het restaurant aan het Spaarne. Op de site vindt je natuurlijk alle aanvullende informatie en achtergronden van Ratatouille.


Comments


Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page