google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home
  • Conny Gruijters

Thuis blijven? Wat nu?


2020 door Corona Besmetting verplicht thuisblijven
Thuis blijven, maak je huis gezellig en veilig.

Hier in het westen, is het bijna niet denkbaar dat elders in Nederland mensen vechten voor hun leven. Zorgpersoneel lopen op hun tenen om hierbij te helpen waar zij kunnen.

Ons wordt gevraagd om zoveel mogelijk thuis te blijven. Op deze manier proberen wij de piek in besmettingen af te vlakken. Hopelijk is de ernst van de situatie doordrongen bij iedereen. Biddend dat de medische wetenschap snel een medicijn vindt, zodat zieke mensen beter worden en dat nieuwe besmettingen voorkomen worden.


Interieurtips voor verhuizen tijdens de corona uitbraak
Verhuis plannen en geen interieur?

Voordat dit doomsenario opdook, was je van plan om je huis te restylen. De verhuisdozen waren al ingepakt om je nieuwe woning te betrekken. Bij beide plannen heb je meubelen nodig. Je wilt echter niet naar de woonwinkel gaan en op internet kan je niet voelen hoe een bank zit. Wat kan je doen als voorbereiding zodat je als alles weer veilig is een goede keuze kan maken.


wandmeubel in de tv kamer
plannen maken voor een nieuw interieur

De eerste tip die ik je wil geven, betreft het onderzoeken van je smaak. Maak gebruik van Pinterest https://nl.pinterest.com/connygruijters/ Op Pinterest vind je heel veel verschillende stijlen. Klik je op mijn link? Zie je wanneer je het categoriseert op alfabet, daar huidige trendstijlen, kleurgebruik, wandbekleding voor verschillende stijlen en nog veel meer op staan? Maak zelf een account aan en fantaseer je ideale woonhuis. Tijdschriften zijn ook een perfecte inspiratiebron. Scheur uit wat je leuk vindt, bewaar de stijlen die overeenkomen en gooi de rest weg. Plak het op een A3 of A4 papier en je hebt een moodboard.

De tweede tip betreft het opruimen van je woning. Vaak heb je in de afgelopen jaren van alles naar huis toe gesleept. Weghalen vind je zonde omdat het geld heeft gekost. Wanneer je kritisch gaat kijken heb je wellicht landelijk met oosters of modern met oude brocante naast elkaar laten voortbestaan. Of een andere mix. Dat is op zich met de eclectische woonstijl in het hoofd wel leuk. Toch is het verstandig om nogmaals de ballotagecommissie erbij te halen, want is het wel eclectisch?


oplossingen voor kantoor aan huis
In het zonnetje thuiswerken.

Als je op dit moment thuiswerkt, dan kom je erachter dat je huidige functie meer thuiswerken toelaat. Hier komen bedrijven natuurlijk ook achter. Kijk eens of je een eigen thuiswerkplek kan creëren. Een kamer over? Richt deze in met een gezellige tafel, lekker zittende eetkamerstoelen en werk de kabels weg in deze tafel. Zorg voor voldoende opbergruimte waardoor het geen straf is om je terug te trekken en werk af te maken. Heb je geen aparte ruimte, denk eens aan de volwassen bureaus van tegenwoordig, die niet misstaan in je huiskamer.


Thuiswerken steeds belangrijker
Intense programma van Mintjens

Het uitzoeken van een aan jou eisen te voldoen nieuw zitmeubel, zonder erop te zitten kan je met deze tips voorbereiden. Ten eerste kan je deze link lezen.https://www.therealstyleguide.com/post/zitcomfort-kiezen-doet-moe-er-toe-conny-gruijters-www-therealstyleguide-com Zo kom je erachter wat jij belangrijk vindt bij het zitten. Natuurlijk kan je ook bedenken wat je zo aantrok bij de aankoop van je huidige zitmeubel. Als je tevreden bent, kan je deze criteria gebruiken. Ben je dat niet dan kom je er achter wat je niet wenst als eigenschap van je nieuwe bank.

Al met al scheelt het met deze tips heel veel speurwerk in fysieke winkels. Je kunt aangeven bij een verkoper dat je: een reeds bepaalde stijl wenst, in de meegenomen gekozen kleur, met een voor jou gekozen zitcomfort. Alleen weet je nu de maat nog niet. Deze maat kan je onderzoeken door in je woning kranten uit te leggen. Zo zie je hoeveel ruimte je over houdt en wat de maximale maten mogen zijn.

Het is natuurlijk ook mogelijk om dit stukje advies bij je fysieke winkelbezoek te doen.


Laat jezelf voorlichten voor de juiste inrichting
Interieuradvies

Voordat je een afspraak maakt, dan heb je alle maten goed gemeten. Het komt nog wel eens voor dat de bouwtekening door het vele kopiëren niet meer op schaal is. Of dat er te weinig informatie staat over tussenmuren, muren aan weerskanten van ramen etc. Terwijl dit voor een juist advies wel cruciaal is. Je hebt de maten van de meubelen die verhuisd gaan worden ook paraat.


De zomer gaat komen
Zomer zorgeloos genieten

Als wij met zijn alle doen wat ons gevraagd wordt. Dan kunnen wij gaan genieten van de zomer die komen gaat. Stay safe.


Comments


Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page