google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home
  • Conny Gruijters

Winkelen in de toekomst.


Hoever zijn de ontwikkelingen op het gebied van winkelen in de toekomst?

Er zijn in de toekomst winkels die het mogelijk maken om digitaal kleding aan te trekken.

Online is dit natuurlijk een perfecte tool, je hoeft immers niet alles te laten sturen naar je woning. Hoeveel bestelbussen zou dat schelen op jaarbasis? In de winkel van de toekomst staan bij binnenkomst scanners die je maten opnemen. Door het uploaden van je foto, kan je zien of het jurkje je flatteert. Je persoonlijke voorkeur is natuurlijk al bekend door je eerdere aankopen op het internet. Samen met je zoekgeschiedenis krijg je een op maat gemaakt voorstel. Effectief winkelbezoek. Je wordt direct verwezen naar de desbetreffende afdeling. Bij de digitale zuilen kan je al zien hoe het staat en na een selectie ben je binnen no time weer buiten met de juiste aankoop.


Welke tools zijn er op het gebied van 3d interieurontwerpen.

Bij de woonprogramma's op televisie is te zien dat een stylist een 3d presentatie maakt. In deze virtuele presentatie kan je rondlopen in je toekomstige huis na een verbouwing. Het maakt het kiezen van nieuw meubilair makkelijker.

Veel fabrikanten, vaak in het hoge segment, hebben voor hun dealers de modellen op schaal beschikbaar. Deze ontwikkeling neemt een snellere vlucht voorwaarts. De software programma's worden goedkoper waardoor deze tool voor een groter publiek en meer meubelzaken beschikbaar wordt. Het trainen van het personeel is in volle omvang bezig.


Het vergt echter nog veel manuren om dit aan te bieden zonder vooraf tijd te reserveren.

Een intake gesprek om de behoefte van de klant te inventariseren is geen overbodige handeling. Zodra de maten van de woning bekend zijn en een wensenlijstje van de klant is ingeleverd, kunnen de stylisten diverse voorstellen uitwerken in een 3d modus.


Er zijn nu al makkelijke tools die het kiezen een stuk makkelijker maken. Zoals de Flexa app. Je kan de kleur op de muur direct visualiseren, natuurlijk is er altijd een afwijking met de echt geverfde muur. Toch is het handig.


Bert Plantagie heeft een configurator, waardoor het makkelijker wordt om de gewenste afwerking van je meubelstuk in detail en de te wensen bekleding te bekijken.


Leolux beschikt al langer over zo'n mooie tool, om je aankoop in een juiste combinatie te visualiseren.


Interieurtesten om achter je woonstijl te komen bestaan al langer.

Er zijn ook veel interieur testen op internet te vinden. Ik heb onderstaande uitgeprobeerd.Als laatste doe ik de vt wonen test.Succes!

Comments


Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page