google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home
  • Conny Gruijters

Wat is Pinterest?

Zijn jullie ook zo blij met Pinterest. Wat een zee aan informatie. Als ik niet oppas dan ben ik daar veel te lang mee bezig.

Ikzelf ben al 4 jaar actief op Pinterest om een archief op te bouwen. Voornamelijk interieur: diverse stijlen, trends, kleuren, merken, ontwerpers, architectuur, wandbekleding, tuinen, maar ook bloemen en planten.

Eigenlijk alles wat het wonen aangenaam maakt.

Ik vergroot zo mijn eigen kennis op het gebied van interieur. Tevens zie ik dan de stromingen en bewegingen van de verschillende trends.

Maar wat ik ook fijn vind is dat Pinterest mij de mogelijkheid biedt om voor een klant in de winkel een sfeer moodbord te maken. Deze moodbord geef ik dan de naam van de klant, zodat zij erop kunnen kijken en zo een beeld en sfeer van de nieuwe inrichting van hun huis kunnen krijgen.

Vaak gaan zij dan zelf ook een moodbord maken, waarop ik dan kan zien wat de overlappingen zijn. Op deze manier hebben de klant en ik samen al diverse leuke interieurs samengesteld.

Sinds februari 2017 ben ik werkzaam bij de Ruijtermeubel in de Cruquius, het assortiment is zo divers dat het raar moet lopen wil een klant in diverse prijsklassen daar niet kunnen slagen. In 2019 is de functie van inkoper/stylist erbij gekomen. Het is een uitdagende functie, die ik samen met de eigenaar mag invullen. Wij willen van de Ruijtermeubel de mooiste en leukste woonwinkel van het Westen maken.

Het is mogelijk om een afspraak met mij te maken voor interieuradvies voor het inrichten van een nieuwe of verbouwde woning of appartement. In overleg met de klant kan ik de woning bezoeken, helpen met interieurtips voor kleuren, meubelen, verlichting, karpetten etc. en de indeling van de woning middels een interieurtekening. Ik ga er dan wel vanuit dat de klant een koopintentie bij de Ruijtermeubel heeft. Het is ook mogelijk als bedrijf contact met ons op te nemen voor een nieuw en verassend interieur.

Mocht je nog in een heel pril stadium zijn van het oriënteren, dan raad ik aan te beginnen op Pinterest.

Of meld je aan onder het kopje abonneren op mijn Blog, gratis ontvang je interieur tips en trends of productinformatie. Alles voor het inrichten van je woning of appartement.

Op Pinterest voor informatie en stijlen die jou misschien aanspreken. De actuele kleuren van dit moment etc.

Heb je een andere vraag, vul het contact formulier in, dan reageer ik zo spoedig mogelijk.

105 weergaven

Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page