google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home
  • Conny Gruijters

Blijft huisinrichting intrigerend?


interieuradvies Conny Gruijters www.therealstyleguide.com
sketch up tekening voor een nieuw interieur

De woonbladen, woonprogrammas, blijven integreren. Consumenten hebben een hoop te kiezen tegenwoordig. In plaats dat het met de hulp van deze kanalen makkelijker wordt, merken wij dat de klant steeds onzekerder door de meubelzaken heen wandelt.

Een ruime keuze betekent ook keuzestress. In het dagelijks leven maken wij al zo veel beslissingen, bewust of onbewust. Het doen van een investering in het veraangenamen van je woongenot roept vragen op, die je passend bij jouw manier van wonen opgelost wilt zien.kleurgebruik in huis Conny Gruijters www.therealstyleguide.com
kleur, hoe weet je welke je toepast en waar?

Als je pas begint of je bent aan vervanging toe is het handig om stil te staan bij je budget.

Want in alle prijsklasse kan je een interieur samenstellen. Wanneer je met een verkoper of een stylist in gesprek bent is het handig en het bespaart jullie beide tijd wanneer je aangeeft wat je wilt kopen voor een bepaalt bedrag. Sommige klanten zijn hier huiverig in omdat men denkt dat zij zo een grote korting mislopen. Dit is echter een gemiste kans, als je bij een woonwinkel winkelt met normale prijzen en geen grote korting acties heeft, kan je ervanuit gaan dat je een eerlijke prijs betaalt. Als de verkoper of stylist weet wat je wilt aankopen en welk meubelstuk het belangrijkste is, kan hij/zij gericht met je meedenken.


De tweede belangrijke beslissing is de stijl of combinatie van stijlen. Tegenwoordig mag je mixen. Echter dat mixen maakt het weer lastig, Met een verkeerde (wat is verkeerd) keuze klopt je hele plaatje niet meer. Neem daarom voordat je naar de winkel gaat de tijd om op pinterest, woonbladen, woonprogramma's te kijken, of misschien de VT wonen beurs te bezoeken. Heb je eenmaal een bepaalde stijl gekozen, neem een moodboard mee of maak foto op je mobiel, die de stijl aangeeft. De verkoper/stylist maakt dan met jou een compleet passend interieur. De juiste kleuren, de juiste accessoires, de juiste kleden, etc.


Kek amsterdam wallpaper Conny Gruijters www.therealstyleguide.com
op een muur een mooie prent maakt je woning uniek

Als derde breng je natuurlijk foto's van je huidige interieur en de maten van de ruimte die je wilt inrichten mee. Ik adviseer je om op een doordeweekse dag te gaan. De verkoper/stylist kan iets meer tijd voor je inplannen, dan wanneer het druk is in het weekend. Wellicht is het nodig om een vervolgafspraak te maken wanneer het gaat om een complete inrichting.

Begint het al te kriebelen? Als je de voorbereiding nu gaat starten, dan ben je klaar als de nieuwe collecties in de winkel staan. Deze zomer komen de nieuwe modellen van de beurzen van begin 2019 binnen.

Heb je inspiratie nodig, dan kan je op mijn Pinterest button drukken, om de verschillende merken, kleuren en stijlen te ontdekken.

Natuurlijk staan op deze site ook veel tips te lezen, hiervoor kan je op het menu drukken.


Veel plezier met het opnieuw of nieuw inrichten van je woning of appartement. Hopelijk ontmoet ik je in de winkel.

Comments


Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page