google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home
  • Conny Gruijters

Color of the Year 2022 Pantone 17-3938 Very Peri


foto: by you furniture

Pantone het wereldwijd bekende kleureninstituut heeft de kleur "Very Peri" voor het eerst in de geschiedenis zelf gecreëerd en tot de kleur van het jaar 2022 uitgeroepen. De kleur staat symbool voor de transitie die de wereld op dit moment doormaakt. Omdat wereldwijd de intense periode van isolement onze opvattingen, normen en manier van leven zowel fysiek als digitaal veranderd heeft verleggen wij onze grenzen. De artistieke ruimte en de complexiteit van deze nieuwe roodviolet doordrenkte blauw tint, veranderd de kleurentrends.


foto: kleurenpalet pantone

foto: the times color muted clay

Het kleurenpalet van "Very Peri" heeft verrassende kleuren zoals "muted clay". De kleur is als uni prachtig te combineren in een Japandi interieur.

foto: incrediblerugsanddecor.com

De gebruikte kleuren uit het pallet in een karpet geeft een zachtheid en speels karakter aan je basis interieur. De zachte tinten zijn tijdloos en combineren goed bij zowel een grijze of een lichte stof op je bank.


foto: loop-interior

Wanneer je een statement piece kiest zoals deze fauteuil en de muren in dezelfde kleur schildert krijg je een verrassend warm sophisticated interieur.


foto: flexa

Het kleurenpalet heeft in de badkamer gecombineerd met een wit keramiek bad en oude elementen een warme rustige zen uitstraling.


foto: deco home

Een metamorfose in de keuken? Schilder met de kleur "Granite Green" gecombineerd met zwart hout en metaal. dat wordt gegarandeerd een succes.😀


Voor welke kleurcombinatie zou jij gaan?


71 weergaven

Comments


Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page