google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home
  • Conny Gruijters

Contemporary or luxurious lifestyle ?


Luxurious living stijl www.therealstyleguide.com
Heb ik een butler nodig in mijn leven?

Rivièra Maison stond bekend om het landelijk wonen. Van dit merk heeft iedereen wel accessoires gehad met zwarte letters erop. De manden van rotan brachten de landelijke sfeer in huis. Rivièra heeft inmiddels wat veranderingen doorgemaakt en de stijlrichting gebracht naar de luxurious lifestyle.


www.therealstyleguide.com
Burgundy Bliss foto: Riviera Maison

Richmond Interiors is een firma die net als Riviéra Maison in de begin jaren als de Spieghel zich richtte op de landelijke meubelen.


Conny Gruijters www.therealstyleguide.com
Blackbone silver foto: Richmond Interiors

Inmiddels hebben zij ook diverse programma's waaraan de luxurious lifestyle herkenbaar is.


De contemporary of luxurious lifestyle heeft een rijke uitstraling door het gebruik van grote gebaren zoals: grote schilderijen, grote vazen, grote spiegels en grote banken/sofa's.

De afwerking van de banken zijn in rijke glanzende stoffen of stof met een natuurlijke samenstelling.

www.therealstyleguide.com
Deze stijl uit zich o.a. in comfortabele grote bankenwww,therealstyleguide.com
velvet luxueuze stoffen en XL afbeeldingen

Er zijn in de luxurious lifestyle verschillende combinaties mogelijk in materiaal maar ook in stijl richtingen. De afstyling kan bijvoorbeeld nieuw landelijk zijn, bij deze combinatie wordt meer gebruik gemaakt van natuurlijke stofsamenstellingen zoals katoen en linnen. Hoge nieuw landelijke kasten, afgewerkt met een krijtverf. Als accessoires zie je glazen XL windlichten en XL vazen.


De geraffineerde grote afbeeldingen zijn stijlvol en minder uitdagend dan in de Eric Kuster woonstijl. De Eric Kuster woonstijl is eerder besproken op een van mijn blogs. Deze stijl valt ook onder contemporary of

luxurious.

De contemporary lifestyle welke afgestijld wordt met Afrikaanse details en etnische afbeeldingen heeft ook weer een ander uiterlijk door de vormen van de meubels en het kleurgebruik. Deze is warm en gebruikt veel zwart wit combinaties samen met donker afgewerkt hout. Souvenirs van verre reizen mogen als pronkstuk gezien worden.


www.therealstyleguide.com
mooie vazen en vondsten van buitenlandse reizen pronken in de kasten

De stroming Central Park high class heeft veel overeenkomsten maar ziet er toch weer totaal anders uit. De luxe van de jetset vind je terug in het gebruik van veel glas, chroom, grote spiegels, mooie kroonluchters en wederom grote uitnodigende banken. Echter het glanzende karakter heeft zowel in stoffen als metalen en glas een grote hoofdrol.


conny gruijters www.therealstyleguide.com
De firma Eichholz is gespecialiceerd in Central Park high class

Er zijn op dit moment zoveel verschillende woonstijlen mogelijk. Alle stijlen overlappen elkaar wel met kleur, vormgeving, gebruik van materialen. Het belangrijkste blijft nog steeds dat alles persoonlijk is. Het zoeken naar je persoonlijke smaak die bij jouw woning past en waar jij je thuis voelt is de belangrijkste drijfveer. Binnen elk budget is een woonstijl te evenaren al zal deze laatste stijl met een kleiner budget wel een uitdaging zijn.


Conny gruijters www.therealstyleguide.com
Luxurious gevoel kan je ook bereiken met andere zaken.


Comments


Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page