google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home
  • Conny Gruijters

Did you stayed home? Cartel Living en Ojee fauteuils.


foto: Cartel living

Dit blog is een onderdeel van een serie. Tijdens de corona crisis deelden sommige merken recepten op sociale media. Natuurlijk om de volgers te inspireren en te behouden. Heel Nederland was aan het koken en bakken. Op deze manier is het zaadje geplant voor onderstaande samenwerking. De grote meubelbeurzen werden gecanceld en hierdoor missen inkopers en verkopers hun inspiratiebronnen en netwerken. De gerechten die vaak genuttigd kunnen worden op de beursstands lenen zich vaak voor het netwerken en uitwisselen van informatie over de meubelbranche. In deze serie geven verschillende vertegenwoordigers in Nederland een kijkje in de keuken van hun meubelmerk. Letterlijk in de keuken, want zij linken hun merk aan een gerecht. Dit gerecht heeft door het gebruik van de ingrediënten. de manier van maken of de herkomst van de recepten geleid tot een samenwerking met verschillende chefs werkzaam in de horeca. De horeca in de omgeving van Haarlem, die door de lockdown best een steuntje in de rug kan gebruiken waren unaniem enthousiast en deelde de foto's van de gerechten en geven door middel van een foto van hun interieur weer een link naar het interieur.


foto: Ojee fauteuil Maud

Cartel living en Ojee fauteuils.

Het inleveren van een gerecht voor deze serie was een gevecht met de tijd. De zaakwaarnemer van de beide merken van Oer-Hollandse bodem was heel druk. Terwijl het gerecht wat hij doorgaf heel eenvoudig is. Een smaakvol, simpel en kwalitatief gemaakte Caprese. Eigenlijk zegt dat best veel over het no nonsens bedrijf, waar karaktervolle eerlijke design meubelen worden gemaakt. Dutch design met een Italiaanse luxe uitstraling en alleen tevreden met de beste resultaten. Een familiebedrijf die in 1986 als Kartell Collection ontstond in IJsselstein.

Alle ontwerpen en productie worden nu 3 generatie verder in hun eigen fabriek in Culemborg vervaardigt. En net als een heerlijke Caprese met zongerijpte Italiaanse tomaten verse basilicum, kwalitatieve buffelmozzarella voor een groot publiek toegankelijk.

De fauteuils van Ojee, worden net als de collectie van Cartel Living in Nederland gemaakt. De samenwerking resulteert in het combineren van stoffen en meubelen.

En omdat de zitmeubelen van Cartel Living en Ojee zo prettig en comfortabel zijn hoef je voor een restaurant beleving niet je huis te verlaten. Je haalt het restaurant in huis met MMood private dining.

foto: Cartel Living

Wanneer je de private chef in huis haalt, maakt MMood van ieder feest, diner of lunch een culinair feestje. Hoe fijn is het om geheel ontzorgt een topkwaliteit in huis te halen.

Het caprese gerecht is gemaakt door chef Mark Koolen. Tijdens de eerste Nederlandse serie van Master chef heeft hij de vierde plek bereikt. Als chef bij meerdere top restaurants is hij doorgegroeid naar een zelfstandig werkende chef.

foto: private dinning MMood. Tafel aankleding tijdens diner op locatie (winter)
foto: Luxe Caprese Italiaanse Style volgens Mark Koolen.

Ingrediëntenlijst

aantal personen: 4


85 gr. hazelnoten

2 st. grote Burrata

1 potje gerookte biet

tomaten Pompoen creme

basilicum olie

balsamico

zuring

peper en zout


Pak 4 mooie borden uit de kast. Haal de Burrata (heel) uit de verpakking. Laat deze even uitlekken. Snijd de burrata doormidden en leg op ieder bord een halve burrata. Voeg een beetje zout en peper toe.

Doe de tomaten pompoen puree in een spuitzakje en spuit kleine dotjes over het bord, 7 stuks.

Puree is makkelijk zelf te maken van rijpe tomaten en een halve pompoen. Je kookt ze beide gaar en pureer daarna met een staafmixer. Je kunt zout naar wens toevoegen.

Vervolgens snijd je de bolletjes gerookte biet in partjes. Met diverse kleuren biet maak je een kleurrijk geheel van je gerecht.

Sprenkel per bord een theelepel olijfolie en balsamico rondom het gerecht op het bord.

De in een koekenpan geroosterde hazelnoten verdeel je over de 4 borden. Als laatste verdeel je wat takjes zuring en basilicum over het bord.


Foto: MMood op locatie. Tafelaankleding tijdens lunch (zomer)

Hoe luxe is het om na een geheel verzorgt culinair private dinning alleen maar naar je eigen sofa of fauteuil te lopen, om vervolgens de avond relax voor te zetten op een comfortabel zittende hoekbank of sofa. Dat is tegelijkertijd simpel en toch een kwalitatief hoogwaardige beleving.


De geadviseerde wijn bij dit gerecht vind je hier


Foto:Chef-kok, Mark Koolen, eigenaar MMOOD & Chef’s On Wheels

Binnenkort iets te vieren?


Persoonlijke wensen?


Inspiratie?


Via de link vind je enkele voorbeelden van Cartel living banken bij de Ruijtermeubel in de winkel.Comments


Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page