google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home
  • Conny Gruijters

Gevloerd? Welk karpet kies jij?


Conny Gruijters www.therealstyleguide.com
vloerkleed kiezen, welke kleur, maat en trends

Een harde vloer verdient een warm en zacht aanvoelend karpet. Waar kijk je naar bij het uitkiezen van een vloerkleed of karpet? Is een kale vloer een gemiste kans?

Conny Gruijters www.therealstyleguide.com
accent karpet, kleur terugkomend in sierkussens en wandpaneel

Karpet gebruik op een harde vloer is bijna vanzelfsprekend tegenwoordig. Met het aankopen van een karpet creëer je een gezellige zitgroep. Het karpet stopt voor je bank en fauteuils, of je kadert in je woonkamer door alle zitmeubelen op het karpet of vloerkleed te plaatsen.

Het kiezen van kleur is persoonlijk. Heb je een bank in een unikleur, dan kan je kiezen voor een gemêleerd kleed, of zoals op de foto hierboven, 1 kleur die je terug laat komen in je sierkussens en wandpanelen.


Conny Gruijters www.therealstyleguide.com
rond kleed met of zonder motief is zeer decoratief

Ronde vloerkleden zijn terug van weggeweest. Echter je plaatst deze ronde accent kleden in combinatie met een rechthoekig kleed voor een speels interieur. Natuurlijk kan je een rond kleed onder een ronde eettafel neerleggen. Niemand zal je tegenhouden wanneer je een rond kleed solitair gebruikt in je zitgroep.


Conny Gruijters www.therealstyleguide.com
rond kleed solitair voor instant resultaat

Conny Gruijters www.therealstyleguide.com
Vintage vloerkleden zijn nog steeds bij verschillende stijlen te gebruiken

Vintage vloerkleden hebben een warme uitstraling. Gecombineerd met modern, global, Ibiza, industriëel, Scandinavisch, retro, bij elke stijl kan je je vloer hiermee een boost geven.

Er is zoveel keuze, waardoor jij je interieur niet alleen warmte en knusheid geeft maar ook de kans geeft om boven zichzelf uit te stijgen.


Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page