google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home
  • Conny Gruijters

H2O just add water.


Water een bijzondere stof genaamd H2O.

Wist jij dat water de enige stof is die onder natuurlijke omstandigheden kan veranderen van vorm?

Je hebt ijs de vaste vorm, het vloeibare water en je hebt damp als water die in gasvormige toestand voorkomt bij het bereiken van het kookpunt van 100 graden.


Water ons lichaam kan niet zonder.

Het menselijk lichaam bestaat voor ongeveer voor 65% uit water, die wij per dag met ongeveer 2 liter water dienen aan te vullen. Wist jij bijvoorbeeld dat een wielrenner in de Tour de France tijdens een zware tocht wel 10 liter water kan drinken?


Waarom begin ik op een interieurblog over water?

Het heeft te maken met een recente aankoop van een waterontharder en onze verbazing over de werking ervan. En dat is best een goede reden om die ervaring te delen.Wat voor voordelen heeft een waterontharder?

Wij hebben meer druk op de leidingen gekregen, waardoor de stortdouche ook echt een stortdouche is. Onze was is zachter. Mijn haar heeft minder verzorgingsproducten nodig om er niet als een trolpoppetje 😊eruit te zien.


Buiten deze fijne voelbare en zichtbare voordelen komt daar nog de levensduur van je apparatuur bij. Het verwarmen van water gaat sneller. Het gebruik van chemische schoonmaakmiddelen wordt minder, wat weer een voordeel oplevert voor het milieu.

Wat voor kleur heeft water?

Zuiver water is kleurloos. Het water uit zeeën en rivieren hebben blauwtinten variërend van donkerblauw tot groen of grijsgroen. Deze kleuren hebben te maken met het licht van de zon, die effect heeft op de waarneming. Meer weten over water: Waterbedrijf Vitens


De kleur blauw een interieur trend in 2021.

De kleur blauw is een trend kleur in het interieur dit jaar. Hij brengt een gevoel van rust. In een warme zomer zoek je de koelte op na een dagje strand. Laat de kleur blauw nu net de koelste kleur zijn dus pas het toe in je badkamer, slaapkamer en in je woonkamer. Mooie vazen in de kleurschakeringen blauw van Urban Nature Culture, waarin je een zomerboeket mooi kan rangschikken. Zo maak je de zomertrend helemaal af.


foto: bloomon

Blauw tinten om toe te passen in je interieur van Pure & Original zijn onder andere:


71 weergaven

Comments


Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page