google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home
  • Conny Gruijters

Interieurtrend "Morphosis" herfst/winter 2024Ontdek de interieurtrend "Morphosis" voor interieurs in 2024/25

De herfsttinten zijn altijd een inspiratiebron geweest voor de kleuren van onze interieurs. En voor het jaar 2024-2025 is er één kleur die eruit springt: chocoladebruin. Deze rijke en warme kleur is al gespot op de catwalk bij gerenommeerde modemerken zoals Saint Laurent, Givenchy, The Row, Hermès en Acne Studios. De trend is om deze kleur in volledige outfits te dragen en ton-sur-ton te combineren.

Maar niet alleen in de modewereld is chocoladebruin een hit. Steeds meer interieurontwerpers omarmen deze kleur als dé trend voor 2024. Chocoladebruin is een veelzijdige kleur die in verschillende tinten kan worden gebruikt. Het kan worden toegepast als accentkleur, als muurkleur of als kleur voor meubels en accessoires.

Daarnaast is het interessant om op te merken dat de kleuren uit de modescene vaak een voorbode zijn voor de kleuren die we terugzien in onze interieurs. Dus als je op zoek bent naar een trendy kleur voor je interieur, dan is chocoladebruin zeker het overwegen waard. Het is een warme en elegante kleur die je interieur een luxe uitstraling geeft.
Waarom een mot in het kleurenpalet op het moodboard?

Een mot staat symbool voor transformatie, verandering, vernieuwing en wedergeboorte.

De kleuren die gebruikt zijn in het moodboard hebben een soortgelijke boodschap.

De symboliek van kleuren verschilt per cultuur en context. Er zijn verschillende bronnen die de betekenis van kleuren uitleggen. De gebruikte kleuren in het moodboard staan voor de verbindingen in je interieur.


De verschillende nuances van de interieurkleur bruin heeft als boodschap:

Wereldwijd: aarde, bescherming, nest, huis, reserve, materie, boomstam, aardewerk, stoffelijkheid, eenvoud, natuurlijk, moeder, ontvangst, regeneratie, nederigheid, authentieke waarden, comfort.

De kleur bruin geeft warmte aan je woonruimtes, straalt comfort uit en is een stabiele kleur om de overige kleuren mee te combineren.Betekenis van de interieurkleur geel:

Geboorte, gezondheid, vorm, sociabiliteit, uitwisseling, communicatie, erkentelijkheid, eerbetoon, spiritualiteit, wijsheid, geduld, tolerantie. Een vleugje geel in je woning zorgt voor energie, optimisme en is mooi in balans qua ondertonen met bruin, cocos, en paars


Interieurkleur Paars

De interieur kleur Paars staat voor futuristisch, de snelle opkomst van ai interpretaties. Maar ook wereldwijd voor mysterie en spiritualiteit. Paars geeft je interieur een beetje magie en een nieuwe verdieping.

Morphosis interieurtrend staat voor:

Onze kijk op de wereld is veranderd. De klimaat veranderingen, roep om actie vanuit allerlei verschillende groeperingen, inbraken bij verschillende bekende voetballers en sterren om hun bezit te bemachtigen, zorgen voor veel onrust.

Wij zijn op zoek naar zingeving en rust in deze onstuimige tijden. Een positief effect van onrust is de behoefte naar verandering. De trend Morphosis is een stijl waarin onze woningen ons tot rust laten komen.

Waar je luxe mag toevoegen, in de vorm van mooie natuurlijke materialen. Hoogpolige tapijten en akoestisch aangename ruimtes.

Donker hout met imperfecties, grote objecten en minder ruis. Een natuurlijk kleurenpalet zoals in het moodboard wordt weergegeven.346 weergaven

Commenti


Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page