google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home
  • Conny Gruijters

Is Brown the new Black?


De zomer van 2021, reikhalzend kijkt iedereen uit naar deze periode. Hopend dat wij weer kunnen genieten van een vakantie, het bezoeken van een terras of stad. Maar ook de eigen tuin die we delen met onze dierbaren, het kunnen knuffelen en de social distance tot het verleden verbannen.

Het gaat gebeuren, echt geloof erin en blijf niet hangen in het ja maar.

Gelukkig is het mogelijk om vanaf 2 maart weer een bezoek te brengen aan onder andere een woonwinkel. Weliswaar op afspraak, toch zijn wij blij om de klant weer te mogen ontvangen en interieur advies te geven voor het inrichten van de woning.

De woning heeft in de tijd van de lockdown laten zien dat het woongeluk een belangrijke rol speelt in onze levens.


Draagt het volgen van trends bij aan een positief gevoel bij woongeluk en hoe ontstaan trends?

foto: ikea

foto: haymespaint.com.au

Woongeluk heeft geen betrekking op het volgen van woontrends. Vind je toevallig een woontrend mooi en past het in je stijl, dan zou ik op het moment van verbouwen en/of verhuizen zeker rekening hiermee houden. Het ontstaan van trends is altijd een beetje een grijs gebied. Soms is hij opeens daar.

Zo ook de kleurnuances bruin, mooi te combineren met de wol witte trend en de grijstonen.


foto: haymespaint.com.au

foto: Ferm Living. Shay Quilt Kussen

De nieuwe neutralen combineren zoals je ziet prachtig met elkaar.

De firma Painting the past heeft in de kalkverven ook mooie combinaties, die zeker het toepassen waard zijn. Schuw de zachte kleur poeder roze niet, die in combinatie met bruine schakeringen extra mooi uitkomt.

Zoek het samenspel op tussen wanden, accessoires en meubelen. Het verbinden van de zitmeubelen met een karpet in een ronde of vierkante vorm, waarop sleets de gebruikte kleuren in aanwezig zijn maken alles tot een geheel.

foto: Painting the past

foto: Pinterest

56 weergaven

Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page