google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home
  • Conny Gruijters

Je plakt er niet zomaar een Label op!


foto: Label, Hidde fauteuil

Als je een trouwe volger bent van deze serie "Meubelmerken en recepten", dan hoef ik niks meer uit te leggen. Waarschijnlijk ben je dan ook benieuwd welk merk deze keer aan de beurt is. Ben je voor het eerst op deze pagina beland, dan kijk je even op deze link:


Label.

Het meubelvak zit in ons bloed, al drie generaties lang en daar zijn we trots op. De overgedragen kennis van generatie op generatie wordt tot op de dag van vandaag nog steeds toegepast bij het maken van onze meubelen, zegt Marieke van den Berg. Onze modellen zijn herkenbaar en nu al klassiekers.

We kiezen voor de verwerking bijzondere en kwalitatieve materialen op onze meubelen. De natuurlijke en karakteristieke leersoorten, die door factor tijd alleen maar mooier worden en door gebruik meer gaan leven.


Foto: Label, Moby dick sofa en Gustav fauteuil

De expertise van leer en de verwerking van leer is iets wat nog steeds verbonden is aan Brabant. Van oudsher zetelde in Brabant de leerlooiers, schoenmakers en andere ambachten. Door dichtbij ons bedrijf te vestigen in het West Brabantse Raamsdonksveer profiteert Label van de nog aanwezige ambacht krachten en het in Nederland gelooid leder. Label gelooft dat het het maken van hoogwaardige meubelen nog steeds een ambacht is. Handwerk waarbij vakmanschap en kennis is vereist.


Foto: Label Gustav eetstoel

Marieke van den Berg en de medewerkers van Label zijn fan van het bekende Brabants worstenbroodje, die synoniem staat voor non-nonsense met pure en eerlijke ingrediënten zonder opsmuk. What you see is what you get! Daarom vonden zij dat dit het gerecht moet zijn om met ons te delen.

Het Brabantse worstenbroodje, wie kent hem niet? Vijftien centimeter brood gevuld met een worst van gehakt. Hmm ... Je hoeft maar het woord worstenbroodje tegen een Brabander te zeggen en het water loopt al in de mond. Je hebt deze lekkernij ook in alle soorten en maten. Het worstje voor dit Brabantse broodje bereid je niet in een pan. Je grilt hem op een echte Barbeque. Lees hieronder hoe je een écht Brabants worstenbroodje maakt. Het duurt even, maar dan heb je ook wat.  Deeg ingrediënten: - 1 kilo tarwebloem - 22 gram zout - 250 milliliter volle melk - 250 milliliter water - 65 gram roomboter - 14 gram gist - 5 gram peper - 5 gram suiker Het deeg mengen 1. Zet een pannetje op het vuur van de bbq met de melk, het water en de roomboter. Zorg dat het mengsel lauw wordt. 2. Doe de bloem in een ruime kom en mix dit met suiker, peper en gist.  3. Giet het mengsel van melk, water en boter in de kom met het bloemmengsel.  Het deeg kneden Kneed het mengsel in de kom. Het kneden zorgt ervoor dat het brood goed kan rijzen en hierdoor wordt het brood luchtig. Als het deeg plakt, dan is dat een teken dat het klaar is.  Worst ingrediënten: - 500 gram half-om-half gehakt - 2 eieren - 75 gram paneermeel De worstjes maken Meng het gehakt, de eieren en het paneermeel. Weeg porties af en draai twaalf worstjes van ongeveer tien centimeter.  Combinatie: Maak twaalf ovale plakjes van het deeg en leg hier de gedraaide worsten op. Vouw het deeg om de worst heen en maak hier een worstenbroodje van. Tot slot grill je de worstenbroodjes totdat ze gaar zijn met een gezond bruin kleurtje.


Zo geheel anders is het bewerken van dit stukje pure vlees op de bbq van The Bastard.

Tegenwoordig is bbq niet meer alleen een stuk vlees zo snel mogelijk grillen en opeten.

Er zijn zoveel mogelijkheden op de kamado bbq van tegenwoordig.

Onderstaand diverse gerechten gemaakt op een barbeque van The Bastard.

Label en The Bastard.

Een bastard kamado, kun je temmen, bestand tegen sneeuw of een hitte golf. Een Bastard staat altijd buiten. We know. Daarom is The Bastard oer-Nederlands design. Net als Label oer Nederlands design is. Allebei gemaakt van de beste materialen en opgewassen tegen de elementen. Alleen het hoogwaardigste industrieel keramiek is goed genoeg voor The Bastard! Voor Label is dat het beste vakmanschap en grondstoffen. The Bastard is bestand tegen hoge temperaturen. Beide kan je laten samenwerken tijdens gezellige bbq avonden met de kamado van The Bastard en de Hidde outdoor van Label. Een match made in heaven.Foto: Label Hidde outdoor

Wil je meer weten over beide mooie, eerlijke producten, dan kun je voor het zitten op de designklassiekers naar de Ruijtermeubel in de Cruquius. Voor een workshop of alles op het gebied voor een ultieme bbq ervaring en advies kom je via de link op The Bastard.


Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.

Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page