google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home
  • Conny Gruijters

Nude oftewel naakt!


Is een kleurloos interieur in het echt wel kleurloos?

Alle dagen hectiek, op je werk, indrukken van facebook, instagram, tv. Soms is het echt teveel.

Wanneer je thuis komt dan wens je rust! Gelukkig kan je met de huidige trend nude of natural een oase creëren in je huis.


Conny Gruijters
Een wit interieur zorgt voor rust.

Zoals de foto hierboven laat zien, is wit een perfecte basis om aan te vullen met groene planten en rotan manden. Het weglaten van kleur zorgt ervoor dat de prikkels van overdag langzaam verdwijnen.


Conny Gruijters
De rust die de collectie van Studio Henk uitstraalt

Rust bereik je ook door meubelen te combineren die eenvoud uitstralen. Studio Henk heeft mooie design meubelen. Is ook nog eens een prachtig Nederlands product. De meubelen gemaakt van naturel eikenhout en in basic kleurige stoffen gecombineerd met een zwart metalen framewerk. Basic accessoires zoals stenen vazen in deze ruimte zorgen voor een natuurlijk evenwicht.


Conny Gruijters
Modulair wandkast Studio Henk

Er zijn bij het gebruik van wit in je interieur wel een paar valkuilen. Teveel wit heeft geen effect als je rust wilt uitstralen. Het roept eerder een gevoel van leegte op. Je verblijft daarom niet graag lang in deze ruimte. Toegepaste wit nuances in verschillende materialen en helderheden geven de ruimte energie terug. Voeg hierbij accenten toe zoals zwart metaal, blank hout en bananenblad. Groene planten of gedroogde bloempluimen in aardewerk vazen werken ruimte verhogend.


Conny Gruijters
Groene thee met Jasmijn voor rust

Mediteren is een goede therapie om het nu te ervaren. Geniet van een lekker kopje rustgevende thee. Wees niet te streng voor jezelf. Kijk om je heen in je woning en bedenk wat het evenwicht verstoort. Gooi eens wat meer weg. Of koop minder prullaria, ga voor een paar mooie items. Je kunt beter wat langer doorsparen om een duurzaam product te kopen, die tijdloos is en mooi van eenvoud. Je zult zien dat als je alles bij elkaar optelt dit een geslaagde combinatie is.

De app van Rituals is handig voor meditatieoefeningen. Hieronder staat de link. NamastéComments


Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page