google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home
  • Conny Gruijters

Tappen uit een ander vaatje?


www.therealstyleguide.com
Beurs bezoek inspirerend maar doodvermoeiend.

Maison & Objet najaar 2019 al weer achterlatend met een tevreden gevoel.

Tevreden omdat de stijlen die op dit moment voor de consument in de winkel te koop zijn niet veel veranderd zijn. Natuurlijk zijn er nog trends welke nog niet besproken zijn op mijn blog. Deze komen vanzelf aan bod. Laat ik de focus eens richten op de niet voor het grote publiek bekende stijlen/trends. Misschien vind je dat net als ik ook wel eens inspirerend, schokkerend of onderhoudend. Het eerste thema "Unique en Eclectic" gepresenteerd door de bij elkaar gebrachte standhouders van verschillende landen. In de omschrijving aangeduid als een mix van culturen over de hele wereld. Zeldzame vondsten worden gecombineerd met unieke producten. Apart is het zeker, een duidelijke voetprint voor je persoonlijke samen te stellen woning stijl.
Op de onderstaande foto's is duidelijk gespeeld met het over the top afstijlen van een ruimte. Het gekke is wat op de een of andere manier hysterisch lijkt, aan de andere kant ook wel weer een match geeft. Dit heeft natuurlijk te maken met het kleurgebruik en de bij elkaar gezochte accessoires.


Op de beurs vind je ook veel innovatieve producten zoals hieronder.


Conny Gruijters www.therealstyleguide.com
Een textile harmonica muur, welke vorm zou in jou kantoor welkom zijn?

Conny Gruijters www.therealstyleguide.com
Hanglampen boven de Molo geplaatste stand

Een textiele muur in een zilvergrijs tint met daarboven 2 zwevende lampen. Zittend op het materiaal verbaas ik mij over de zachtheid van het textiel welke tevens ook heel sterk is.


Conny Gruijters www.therealstyleguide.com
Foto van dichtbij, het materiaal is textiel maar lijkt op papier

Met dit materiaal, wat als een harmonica op te vouwen is tot een klein pakket, creëer je modulaire ruimtes. De lampen ook als vloerlamp beschikbaar vouw je in elk gewenste organische vorm.


www.therealstyleguide.com
de lampen kunnen elke gewenste vorm aannemen.

Voor nieuw talent is altijd ruimte ingericht op de beurs, zij kunnen laten zien dat zij een unieke kijk hebben op het maken van meubelen of het ambachtelijk werken met materialen. Met vormgeving, materiaal gebruik of producten met een boodschap proberen zij hun weg te vinden in de wereld van Design.


Conny Gruijters www.therealstyleguide.com
Leer bewerking als ambacht.

Conny Gruijters www.therealstyleguide.com
Dressoir, als object in een vitrine van glas.

Conny Gruijters, www.therealstyleguide.com
Magali Senaux, ambachtelijke meubelmaker.


Stands die altijd opvallen zijn :

Seletti

www.therealstyleguide.com
Selettiworld tovert altijd een glimlach op je gezicht

Vitra.


Hk Living.


Als ik kijk naar de Nederlandse vertegenwoordiging op de buitenlandse beurzen dan mogen wij best trots zijn op de merken: Studio Henk, Urban Culture Nature, HK Living, Malagoon, PTMD, Dutch Bone, &Klevering, By Boo, Zuiver, Bert Plantagie, Jess Design, PMP, en nog een aantal meer.

Alle indrukken die beursbezoek met zich meebrengt komen later altijd vertaald weer terug. Bij het inrichten van een ruimte of het combineren van kleuren in de winkel bij de nieuwe merken of studio's. Zo hoop ik de klanten weer te inspireren bij het inrichten van hun woning.

93 weergaven

Comments


Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page