google1bd320a70a84547c.html
 

Think Big! Hakuna matata.


Als je klein bent kan je ook groot denken!

Ben je al naar de nieuwste verfilming van het Jungle Book geweest? Wat een prachtige kleuren en wildlife. Als je dacht dat de Botanische en Global trend wandbekleding hierop zou aansluiten, dan word je blij verrast door de nieuwste tropische prints.

Een klein wandje bekleden is niet meer voldoende bij de nieuwe collectie van Arte. Met deze nieuwe collectie nemen wij alleen genoegen met een volledige muur.


Foto:Menagerie of extinct Animals van Moooi collectie van Arte

Voor de Boutique Hotel trend mag je uitpakken met veel goudkleurige patronen op de wand. Een velvet bank in een ton sur ton kleur gekozen gecombineerd met veel marmer, gerookt glas en goudkleurige accessoires maken deze trend helemaal af.

foto: Arte collectie Avalon dessin Flamingo


Salontafel van Leolux: Tampa.

Kies je blad, rookglas, marmer, lak.

Onderstel metaal in epoxy kleuren.

Combineer, groot, klein, hoog, laag.

Past perfect bij de Hotel Boutique trend.

foto:Etsy.com, Geometrische - Mid Century - driehoeken - Pastel - Wall Art - muur sticker - Peel en Stick

Het Scandinavisch interieur omarmt de geometrische dessins. De raam en wandbekleding in de kleuren: groen, roze, en geel of blauw tinten gecombineerd met metaal. Grote en kleine geometrische vormen worden naast elkaar gebruikt. De tafels en wandmeubelen van Studio Henk combineren makkelijk in de scandi ingerichte woning.


Studio Henk, eettafel en bankje Slimm X

Mid century retro meubelen met Japanse invloeden combineren goed met Iconisch behang van Farrow and Ball in metaalachtige kleuren.

Foto: Farrow and Ball. Diep donkere ondergrond met gouden schakels. Enigma Japanse invloeden met mid century meubelen.


Dressoir en showkast Must Living

De modellen van Must Living met de retro details in donker hout, maken de Japanse mid century stijl compleet.foto. Little Green ,Carlton House Terrace Living Space

De Bohemian trend kan je goed combineren met de nieuwste lijn van Little Green. Het Engelse Heritage. De Pauwenveren, damastprints, vogels en bloemenprints zijn aangevuld met the national trust verfkleuren. Oud hout en fluweel zoals de fauteuil maken de gypsy lifestyle en trend tot een warm interieur.foto: Little Green ,Loriini Dorian behang en verfkleur TRUMPET (196)

Modern met een twist. Bij mijn woning zou het niet passen, maar wanneer je deze combinatie in je moderne interieur zou gebruiken dan weet ik zeker dat je een vermelding in de Elle wonen verdient! Super gaaf!


Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com