google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home
  • Conny Gruijters

Bert Plantagie hollands meubelmerk.
Wikipedia heeft een mooie omschrijving voor de verzamelnaam MEUBILAIR.

Het betekent allerhande meubels die worden gebruikt in en om het huis, een kasteel of een kerk. Meubels zijn inrichtingsvoorwerpen en worden ontworpen door meubelontwerpers en gemaakt door meubelmaker en meubelfabrikanten. Het oud franse woord meuble komt van het Latijnse woord Mobilis , met de vertaling naar verplaatsbaar .


Bert Plantagie maakt al 60 jaar diverse meubels. Hun collectie bestaat uit eetkamerstoelen, tafels, banken, salontafels, kasten. Het bijzondere hiervan is dat er zo veel keuze bestaat in de afwerking, dat in je interieur jou persoonlijke smaak tot in de finesse kan door voeren.


#Bert Plantagie
Daisy eetstoelen Bert Plantagie

Neem bijvoorbeeld de eetstoelen.

Hier kan je kiezen wat voor een framekleur je wilt, of je een dik of dun rug/zitkussen wil. Neem je stof en leer in verschillende kleuren of wil je een materiaal in 1 kleur?

Een eetbank kan ook of wat dacht je van een normale fauteuil !Bij een bezoek aan de showroom in Cuijk en de werkplaats waar de productontwikkeling plaats vindt voel je de passie van de medewerkers.


Eetkamertafels en salontafels en ander houtbewerkingen vinden plaats bij het houtbewerkingsbedrijf van Grunsven. Zij maken voor Bert Plantagie de productie, Bij de meeste handelingen komen mensenhanden aan te pas.
#Bert Plantagie
Boomstam tafelblad uit Indonesië Bert Plantagie


#Bert Plantagie
dekton, hout of keramiek make it yours Bert Plantagie

Hieronder zie je een voorbeeld van de bank Odin genaamd. Deze is ook met een verschillende ruguitingen te kiezen. Neem eens een kijkje op hun site waar je met de Creator je eigen persoonlijke meubel kan creëren.

#Bert Plantagie
Bank Odin, fauteuil Zyba Bert Plantagie


Comentários


Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page