google1bd320a70a84547c.html
top of page
Home
  • Conny Gruijters

Woonbeurs 2020 de IMM Keulen.


www.therealstyleguide.com
Met de ICE naar Keulen.

www.therealstyleguide.com
Plattegrond van de meubelbeurs in Keulen

In September 2019 ben ik naar Maison & Objet in Parijs gegaan met de Thalys. Een internationale beurs met verschillende hallen en een gevarieerd aanbod voor o.a. de meubelbranche. Op deze beurs staan verschillende merken met mooie inspirerende stands. Ik heb er toch zo'n 3 dagen rondgelopen om uiteindelijk mijn inkoop van accessoires te doen bij Nederlandse merken.

De meubelbeurs "IMM Cologne" is van een ander kaliber. Tenminste zo ervaar ik dat zelf.

Grote meubelfabrikanten laten hun nieuwste ontwerpen zien. De stands zijn vooral in de hallen 10 en 11 groter en inspirerende dan in de andere hallen. De merken Minotti, Koinor, Baxter, Bolia, Mintjes, Mobitec, Mobliberica, Natuzzi Editions, Furninova pakken groot uit.


Wat opvalt zijn de panelen met verschillende structuren als wandbekleding. Deze panelen suggereren diepte achter je zitmeubel. Een Wow effect, in je woonruimte. Je hoeft alleen nog 1 of 2 aanwezige kleuren uit deze panelen terug te laten komen in je interieur.


www.therealstyleguide.com
Sicis de wereld van Mozaïek

Conny Gruijters
Walter Knoll stand IMM Cologne

Conny Gruijters
Asplund Stockholm stand Imm Cologne

De roomdivider is terug van weggeweest. In een traditionele kastvorm of zoals hieronder bijzonder met het gebruik van staal.

De ene fabrikant introduceert de visgraatstof en een ander speelt met dierprinten in stof als accent. Veelvuldig wordt er gebruikt gemaakt van warm rood en roestachtige kleuren in velvet, rib of wollen stoffen. De warme kleuren en de ribstoffen roepen een jaren 70 déjá vu op. De vorm van de meubelen worden wat ronder en organischer. Fluïde vormen waar beweging in lijkt te zitten.


Conny Gruijters
Rood en roest tinten met ronde vormen

Eigenlijk is er voor elke stijl, budget of smaak wel een meubelfabrikant aanwezig waar je kan slagen.


conny gruijters
Over smaak valt (niet) te twisten.

Bovenstaande tekst is maar een kleine selectie van alle indrukken die ik opgedaan heb op de beurs. Bij de aankomende beurzen ga ik kijken of er een nieuwe trend ontstaat die wij heel graag willen introduceren in onze winkel. Van de mooie kleuren en stoffen ben ik wel al gecharmeerd. Die gaan wij zeker terug zien in de winkel.

27 weergaven

Comentários


Our Recent Posts

©2018 by The Real Stylguide. Proudly created with Wix.com

bottom of page